Overzicht Portugal 2021

8 Dagen Portugal      /

Vertrekken doen we vanuit Lissabon,
om de eerste dag meteen naar het hoogste punt  te rijden. Vandaar gaat het kriskras door Centraal- en Noord-Portugal om te eindigen in Porto

2100 Kilometer      /

8 dagen aan gemiddeld 260 kilometer. Perfect te rijden op goed onderhouden wegen, prachtige landschappen met uitzonderlijke uitzichten.
De laatste jaren heeft Portugal erg geleden onder bosbranden. Dit maakt het uitzicht spectaculair,
om stil van te worden...

4 Hotels / 6 nachten      /

De hotels. 2 nachten, 1 nacht, 2 nachten en nog eens 2 nachten. Zo kan er om de andere dag gereden worden zonder bagage.
Of waarom niet een fijne rustdag inlassen?

Dagindeling      /

Zaterdag 18 september 2021 vlucht naar Lissabon                .

Lissabon tot Serra Da Estrala                                     331 km

Zondag 19 sept    Serra Da Estrala rondrit           250/320 km

Maandag 20 sept    Serra Da Estrala - Curia                 269 km

Dinsdag 21 sept    Curia - Douro                                 271 km

Woensdag 22 sept    Douro rondrit                             250 km

Donderdag 23 sept    Douro - Chaves                         207 km

Vrijdag 24 sept    Chaves - Bragança - Chaves rondrit  263 km

Zaterdag 25 sept    Chaves - Porto                             178 km

                             Retourvlucht naar Zaventem                 .

Inclusief in de kostprijs zijn het motortransport naar Lissabon met ophaling in Porto, verzekering van de motoren tijdens het transport (zonder accessoires), een gezamelijke busrit van Kortessem naar Zaventem en terug, een algemene eventverzekering waarbij onze verzekering bij overmacht (geen pandemie) een vervangende oplossing zal zoeken om de reis te redden (niet gegarandeerd dat dit met motoren kan plaatsvinden). 7 overnachtingen in top hotels in half-pension. Op donderdagavond 23 september is iederéén vrij om zelf het stadje Chaves in te trekken (dinner op eigen kosten).


Na het invullen van ons aanmeldformulier zal je een mail ontvangen met het te betalen bedrag. Heb je nog niets betaald dan is de inschrijfsom in dubbele kamer 1650€, in single bezetting 1950€. Wie  reeds een voorschot heeft betaald en/of wie vorig jaar daarvan een gedeelte opgebruikt heeft op onze trip naar de Eifel, gelieve de afrekening in de mail te ontvangen. We vragen dit over te schrijven op onze rekening (IBAN BE36 7350 1307 5281 EUR  -  BIC KREDBEBB). We vragen dit meteen na ontvangst van onze mail te doen.
Je betaling dient om jouw vlucht en hotel te boeken.
STUUR OOK AUB EEN BERICHTJE NA HET VERSTUREN VAN JE INSCHRIJFFORMULIER

 

Exclusief is de vlucht van Zaventem naar Lissabon en retour van Porto naar Zaventem

Betaling van het voorschot wil niet automatisch zeggen dat je plaats zal hebben op deze trip. Indien de reis volzet is zal je hiervan bevestiging ontvangen via mail. Het voorschot is enkel refundable wanneer de rit volzet is. In alle andere gevallen zal er bij annulatie door de deelnemer zelf door ons getracht worden de onkosten te recupereren bij de externe boekingen , deze zullen dan integraal vergoed worden. Dit enkel tot 14 dagen voor aanvang van de rit omwille van de boekingsvoorwaarden van de hotels. Gezien de huidige CoVid-19 situatie zal de reis enkel geannuleerd worden wanneer de vluchten geannuleerd worden, de hotels gesloten worden of er een verbod tot vliegen of reizen uitgeroepen wordt. Wie gevaccineerd is en een geldig vaccinatie paspoort heeft moet op het moment van dit schrijven (10/08/21) niet in quarantaine na inreizen in Portugal of België. Het is aan de deelnemer om aan deze voorwaarde te voldoen. Een eventuele wijziging met gevolg tot quarantaine bij terugkomst naar België is geen geldige reden tot annulatie, in geval van quarantaine verplichting bij inreizen in Portugal met gevolg dat we onmogelijk onze reis kunnen vervolledigen, zal de rit door ons geannuleerd worden.

INSCHRIJVING NAJAARSRIT 2021

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Copyright @  Bike-Event.be   All Rights Reserved

